Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2012, 00:16   #165
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Kup coś na LEDach, od Chińczyków.

Na przykład:

http://www.ebay.pl/itm/110847713776

Są również większe (mocniejsze).
Już kilku znajomych się na to nabrało, chcę chyba jednak zwykłą świetlówkę dużej mocy. Widziałem kilka razy jak to daje, ale to było tak przy okazji, że się nawet nie było zapytać co i jak.

To co proponuje Paki jest ciekawe, ale drogie, o energooszczędność mi tu nie chodzi, do kuchni się wchodzi i wychodzi, trzeba jakiegoś wielkiego gotowania, żeby się lampa paliła non stop, za to jak się coś robi, to światła nigdy za dużo.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 18.09.2012 o godz. 00:23
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post