Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2012, 21:58   #5300
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Obrońca wdów i sierot?

M@X wspomniał o zaufaniu do marki pisząc cyt: "dlatego smialo moge kazdy ich produkt kupic w ciemno", do którego to cytatu się odniosłem wspominając o gniotach popełnionych przez japko. Ze innym też się takie rzeczy zdarzają wiem - mi chodzi o podkreślenie "każdy"... A Ty mi jakieś procenty, konkrety? Google Ci się popsuło?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post