Cytat:
Napisany przez andy
btw, jeszcze rok temu ekran o wielkości 4" był zbędny - 3.5" powinno wystarczyć każdemu, oraz komunikacja po LTE. W tym roku ładowanie indukcyjne i komunikacja NFC jest zbędna
http://myapple.pl/content/3788-schil...niu-i-nfc.html
Na siłę z wady robią zaletę. Najgorsze jest to, że sporo liczba użytkowników na tym forum broni tej wypowiedzi  To taki Syndrom Sztokholmski w świecie IT 
|
Widzisz, robisz z igły widły i nadinterpretujesz.
Co do wielkości ekranu wyjaśniałem już nie raz o co chodzi, ale czepiasz się uparcie tego samego.
To samo z gęstością retiny. Ktoś kto robiłby telewizor 60 cali z 320ppi byłby skończonym idiotą.
Ale chwytacie za słówka i dorabiacie sobie teorię, że retina musi być 320ppi i jeżeli Apple nie wyprodukuje takiego TV to kłamie.
Czy tak ciężko zrozumieć, że telewizora nie oglada się z 20 centymetrów?
Komunikację LTE można sobie akualnie w PL wsadzić wiadomo gdzie - więc nie wiem czy to takie wielkie halo, że ma jedynie HSPA+ (formalnie to ta sama generacja co LTE).
Ale faktycznie podawanie konkretnie LTE w specyfikacji to było bardzo nieuczciwe zagranie i ja też się z tego nabijałem.
Używasz NFC? Czy znasz kogoś kto używa? Bo ja nie. Co więcej - na razie nie zamierzam tego używać, nie mam nawet karty zbliżeniowej.