Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2012, 22:35   #5305
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Krotko i na temat - w stosunku do powyzszych (cytowac mi sie nie chce).

1. Nigdy nie mialem iMaka (bo mnie na niego nie stac) ani MacBooka White (bo preferuje aluminium), wiec nie wiem czy maja problemy czy nie. Pewnie maja - jak kazdy pewien maly procent produktu kazdej firmy. Apple, jako innowator, zawsze jest - rzecz jasna - na swieczniku...
2. MacBooki White nie byly "za tanie" - w tej samej cenie ($999) mozemy dostac dzis najtanszego MacBooka Air, ktory ma SSD i jest wykonany z aluminium. Moim zdaniem to gest w strone klienta.
3. Moze i sa jakies wirusy na OS X, ale jest z nimi jak z gimnazjalistkami ktore nie pija alkoholu. Kazdy slyszal - nikt nie widzial. Uzywam OS X juz jakis czas, nigdy wirusa nie mialem, tak samo jak antywirusa (bo i po co?). Jak ich skala bedzie choc w polowie tak znaczna jak na Windows - podrapie sie po brodzie i zaczne zastanawiac ;-).
4. Pierwszy iPhone nie byl plastikowy - byl wykonany z aluminium. Dopiero teraz - po latach, w iPhone 5 - Apple wraca do tej koncepcji.

Mialem PowerMac G4, iPhone 3G, iPhone 3G S, iPoda Nano 6 G. Aktualnie mam iPhone 4, Nowego iPada, Apple TV 3G, Mac mini Mid 2011, w pazdzierniku dojdzie MacBook Air 2012, a poczatkiem 2013 pewnie iPhone 5. Tak, nadal kupie kazdy ich produkt, ktory mi sie spodoba. W ciemno.

EDIT : Acha, mialem tez "Hackintosha". I rzekoma zgodnosc sprzetu mozna sobie wsadzic gleboko. Zawsze cos nie dziala, albo trzeba trzasc portkami przy kazde jaktualizacji systemu. Ja wysiadam - moje nerwy i piekny design sa warte wiecej niz roznica w cenie PC i Maka...

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

Ostatnio zmieniany przez M@X : 18.09.2012 o godz. 22:38
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post