Cytat:
Napisany przez sobrus
Nie słyszałem żeby użytkownik Apple powiedział, że te sprzęty nigdy się nie psują. To bzdura totalna. Każdy sprzęt sie psuje.
|
A to też do mnie? Bo nie pisałem ostatnio nic o tym... Wiadomo, że się psują, statystyki pokazują, że tak samo jak każdy inny, a niektóre produkty jeszcze lepiej, ale każdy producent tak ma. Jeśli coś mnie mierzi, to nie sama awaryjność sprzętu, a podejście japka do serwisowania swojego "idealnego" sprzętu - jak ktoś tnie na każdym urządzeniu taką marżę, to serwis powinien mieć doskonały - stać ich. Ale nie, panuje tam totalna spychologia i chęć (choć może powinienem napisać żądza) zarobku nawet na gwarancji tych niezawodnych urządzeń. Pamiętasz kondomy na iphon'a, czy problemy z gwarancją matryc w imac'ach?
@pali
Cytat:
Napisany przez pali
Najlepiej to byłoby gdyby miłośnicy Chińskich Podrabianych Ręczników poszli sobie w swój temat i przestali zatruwać life miłośnikom i sympatykom Apple. Wydaje mi się, że każdy tutaj obecny miłośnik oraz sympatyk Apple zgodzi się ze mną, że nie jesteście nam tutaj do niczego potrzebni, w takim sensie że oczywiście nie możemy i nie chcemy Wam zakazywać wypowiedzi, ale wasze wypowiedzi są dla nas zupełnie nieprzydatne.
|
Pomyliłeś fora pali, piszesz na CDRinfo, a nie na myapple - przeczytaj jeszcze raz temat dyskusji, jesteśmy u siebie...
Cytat:
Napisany przez pali
Wydaje mi się, że podobnie jak najlepszy moderator Reetou, fanboja widziałeś na amerykańskich kreskówkach oraz w reklamach Samsunga a samego sprzętu Apple wcale na oczy nie widziałeś. Mam dziwne przeczucie, że nigdy nie miałeś w ręku iPhone, iPad i ani razu nie dotknąłeś współczesnego komputera z Mac OS X.
|
Widziałem, M@X wklejał swoje zdjęcie. A sprzęt dotykałem, pisałem tu zresztą o tym....