Nie wiem co jest z tym wszystkim. Po tych 2-3 zawieszeniach gdy biorę złączonego *.VOB'a programem DVD Shrink 3.2 gdzie rozmiar się zgadza pokazuje np. 377MB co odpowiada piątemu najmniejszemu Vobowi. Gdy sprawdzam rozmiar jest owe 377MB albo Failed. Gdy skopiuje filmu jest pierwsze 9minut i się urywa. Gdy wchodzę do prawdziwych plików *.VOB 1:1 to mam rozmiary dobre w uLe4.42b, uLe4.42, uLe4.39. Jedynie tych nowo utworzonych coś się zwaliło i zamiast 4,4GB mam 377MB... Na koniec gdy teraz odpalę uLe3.39 mam prędkość 1200-1480Kbytes/sec wyświetlaną. No nie mogę teraz przesłać połączonych VOB bo pokazuje dziwny rozmiar!! Próbowałem, czyścić dysk, od nowa ściągałem klienty na PC, od nowa robiłem partycje na PS2 i nadal to samo. Usuwałem też wpisy w regedit i nic to nie dało. Nadal wyświetla rozmiar failed albo 38MB z hakiem albo 377MB. Skąd taki babol? Wyłączałem nawet antywirusa i zaporę nic to nie dało. Nie mogę już przesłać pięciu VOBów połączonych w jeden.
Jak byś mógł napisać skąd ten uLe4.42b bierze rozmiar pliku po hoście? Na co zwraca uwagę? Bo nie mam pojęcia skąd taka zmiana!!
Łączę samym kablem bezpośrednio z PS2:
Zintegrowana karta sieciowa PC NVIDIA -> kabel -> wpinam do NA PS2. Nic po drodze nie ma.
Zrobił bym format PC, ale nie mam czasu i siły na to. Coś się zwaliło na tych zawieszeniach z odczytywaniem rozmiaru VOBa