Cytat:
Napisany przez czaro80
Yossi ale tam się trzeba zarejestrować,nawet w tym jak piszesz darmowym Ashampoo, czy ktoś korzysta z tego programu i jak się sprawuje ?
|
No, a co Ci szkodzi się zarejestrować za darmo i dostać za free dobry (naprawdę dobry) produkt? Uzywam od dawna, do mniej i bardziej skomplikowanych zadań i bardzo sobie chwalę. Chodzi bez zarzutu nawet na stareńkim sprzęcie.
Ja korzystam z kilku programów Ashampoo i to od wielu lat. Np. Ashampoo WinOptimizer pierwszy raz kupiem wersję 5, a teraz jest już 9 i dalej używam. Nawiasem mówiąc, ten program tez ma dasrmową wersję. Jest to dla mnie jeden z najbardiej podstawowych i potrzebnych programów. Kombajn, który z powodzeniem zastępuje conajmniej kilka innych programów do zarządzania systemem.
Cytat:
Napisany przez czaro80
Ja używałem wersji 9,ale ciągle mi spam na pocztę wysyłali,a jakiego więc programu teraz używasz?Wyżej zapytałem : jak mam na płycie wersję 9 oraz klucze do tej wersji-czy muszę na nowo się u nich rejestrować czy wystarczy klucz który mam?
|
Jaka jest różnica między 9 a numery wyżej ? Oraz wersja 9 nie widzi mp3 z tzw obrazkami przy mp3

jak to jest w nowszych wersjach? Jeżeli chodzi o prędkość to wypalałem na tym programie z maksymalną prędkością i dobrze. Dlatego proszę o poradę bo kompa mam już przygotowanego a nie chcę go brudzić bo jest po formacie

[/QUOTE]
Oni nie wysyłają spamu, tylko info o nowych wersjach swoich produktów lub specjalnych cenach. Jeżeli raz kiedyś sie u nich zarejestrowałeś, to masz założone konto na MyAshampoo. Konto służy głównie do przechowania Twoich kluczy licencyjnych (w razie, gdybyś zgubuł czy skasował) oraz linków do downloadu plików instalacyjnych Twoich zarejestrowanych wersji. Na swoim koncie masz też zakładkę Ustawienia, gdzie możesz powyłączać wszystkie rodzaje powiadomień mailowych i wtedy nie będziesz dostawać od nich żadnych wiadomości.
Cytat:
Napisany przez czaro80
Jaka jest różnica między 9 a numery wyżej ? Oraz wersja 9 nie widzi mp3 z tzw obrazkami przy mp3  jak to jest w nowszych wersjach? Jeżeli chodzi o prędkość to wypalałem na tym programie z maksymalną prędkością i dobrze. Dlatego proszę o poradę bo kompa mam już przygotowanego a nie chcę go brudzić bo jest po formacie 
|
Wersje 10 oraz 11 są dokładnie i po polsku opisane na stronie Ashamopoo, więc nie ma chyba sensu, żebym tu przepisywał - poczytaj.
Żeby nie zasmiecać kompa niepotrzebnymi instalkami, zastanów się, jakich funkcji potrzebujesz. Być może wystarczy Ci darmowy Ashampoo Burning Studio Elements, a jesli nie - to najnowsza wersja komercyjna (11) kosztuje coś około 65,00 PLN, czyli majątek to to nie jest.