Cytat:
No jak co wnosi? Ty coś insynuujesz, że ktoś czegoś nie pamięta. I niby kto? Fanboje z imaginacji nowojorskich markietierów?
|
Czy ja wszystko muszę tłumaczyć jak 5 letniemu dziecku? Podsumowując, chodziło mi o to że Ci co powinni być pamiętani nie są.
Cytat:
Nie czytałeś ANSI C Dennisa Ritchie i Briana Kernighana?
Powiedz, że żartujesz.
|
Nie bo nie uczyłem się programowania w C. Jakoś nie dla mnie "programowanie blisko metalu", wolę wysokopoziomowe rzeczy jak C++, czy Java
Cytat:
|
andy, to jest pozycja którą nawet humaniści czytają. Podobnie jak Harela czy Knutha. Serio. A co dopiero informatycy.
|
Przestań pisać takie głupoty. Fakt, na C zbudowany jest praktycznie cały internet i komputery, jednak nie dla mnie takie programowanie - jak już wspomniałem preferuję języki obiektowe.
Oczywiście gdyby trzeba było użyć czystego C, to pewnie bym problemów nie miał. Bo gdy nauczysz się idei programowania to nauka kolejnego języka to zazwyczaj pestka
Cytat:
|
No to co oni wnieśli, skoro nie czytałeś i chwalisz się jakimiś studiami? O Jobsie też nie przeczytasz i będziesz mówił, że nic nie wniósł. O czym w ogóle ta rozmowa? Niesamowite.
|
Nie muszę czytać książki o C aby wiedzieć co te osoby wniosły. Jedno nie wynika z drugiego.
Tak między nami to z książek nie programistycznych a związanych z IT przeczytałem min. W obronie wolności Stallmana i biografię Billa G. To drugie to akurat z nudów.
---
Jak myślicie, manipulacja? Czy to prawda?