Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2012, 13:00   #15
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Ludzie gdzieś podobno wymieniali. Widziałeś czy wyczytałeś na applefobii ?
Czy użyłem "gdzieś, podobno"? Nie. Stwierdziłem fakt. Podobnie było/jest z matrycami w iMakach. Mimo wymiany po kilka razy problem wraca...

Apple fobie czytam, bo umieszcza śmieszne teksty.

Cytat:
Nigdy nie widziałem aby ktoś mi bezpośrednio powiedział "Kupiłem Apple, to najgorsze co mogłem zrobić, wymieniałem juz 3 razy i znowu zepsute".
Oto właśnie chodzi, że mało kto się przyznaje. To jest właśnie zasługa Apple. Potrafiła tak zmanipulować, że nawet jak ktoś ma uszkodzony produkt to nie zbeszta za to Apple - nie raz o tym wspominałem.
Cytat:
btw są odnotowane przypadku że ekran Samsunga Galaxy SIII pęka po upuszczeniu na dywan z wysokości 1 metra lub mniej. Czy to gorilla?
Mógłbyś zamieścić jakiegoś linka w którym będzie napisane, że po upadku na dywan pękł?
SGSIII ma najnowszą Gorille http://www.corninggorillaglass.com/p...orilla/samsung

Cytat:
Tu jest pierwszy lepszy topik o tym problemie.
http://www.moneysupermarket.com/comm...een-52652.aspx
Wygląda na to że S3 ma poważną wadę konstrukcyjną. Potrafi pęknąć przy niewielkim upadku - ludzie niszczą telefony już po paru dniach używania.
Obudowa jest połączona z digitizerem - nie ma możliwości taniej naprawy.

No i czemu o tym nie mówicie?
Po pierwsze serio pierwszy raz o tym słyszę. Po drugie jak już wspominałem wcześniej. DLATEGO O WPADKACH APPLE MÓWI SIĘ TAK GŁOŚNO, BO SAMI GŁOŚNO MÓWIĄ JAK TO ICH PRODUKT JEST NAJLEPSZY NA ŚWIECIE.

Im głośniej krzyczysz jaki to jesteś za***isty, tym głośniej będą krzyczeć gdy będziesz miał wpadkę.

Cytat:
btw iPhone5 na iFixIt dostał dosć wysoką ocenę - 7/10. O tym też nikt nie wspomniał.
Wiesz za co dostał tą ocenę? Za szybkość i łatwość naprawy/wymiany podzespołów, a nie za jakość.

Wiesz, mój lap pewnie też by dostał 7/10 bo mogę go rozebrać na czynniki pierwsze za pomocą dwóch śrubokrętów (krzyżakowy, i płaski) - w dodatku na stronie Della mam instrukcję jak to zrobić - zdjęcia, opis..
Tylko czy to świadczy o jakości produktu, czy tylko o możliwości wymiany dobrania się do niego? Tak więc nie przekręcaj pewnych faktów na swoją korzyść. Dyskusja była o jakości produktów Apple, jest taka sama albo i gorsza niż u konkurencji. Gdyby Apple na siłę nie chciało przekonać wszystkich, że jest inaczej to całej tej dyskusji by po prostu nie było.