Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2012, 19:11   #5404
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
btw iPhone5 na iFixIt dostał dosć wysoką ocenę - 7/10. O tym też nikt nie wspomniał. Przy czym ocena jest chyba obniżona ze względu na nietypowe śruby (trudniej go otworzyć).
W środku jest całkiem nieźle i zrobił pozytywne wrażenie
Gdzie niby napisałem że jest wysokiej jakości? W ogóle nie pisałem o jakości.
Zwracam tylko uwagę jak niesprawiedliwy jest ten temat. Wklejasz tylko negatywne newsy i osoba niezorientowana można odnieść wrażenie że Apple to firma najgorsza na świecie. Ten temat to nierzetelna bzdura.

No ale dobra - masz iPhone 5 rozebrane na czynniki pierwsze i wskaż mi elementy które są wyraźnie niższej jakości niż u konkurencji. Wiem, ze chyba ciężko będzie znaleźć coś bardziej syfiastego niż SIII który się rozlatuje sam z siebie i kosztuje to 150 funtów - no ale próbuj.

O Apple zawsze się pisało pozytywnie? Niby gdzie? Bo w internecie nie moge znaleźć. Cholercia wszyscy jakoś uparli się żeby pisać negatywnie. I patrz - wcale nie jesteś oryginalny.

Właśnie się przyznałeś po co jest ten temat. To nie ma być sprawiedliwa dyskusja. To ma być absolutnie jednostronne wylewanie pomyj na Apple i tylko Apple. Reszta może produkować syf i jest usprawiedliwiona. Może kłamać - ale to nic. Produkują syf ich sprawa, who cares? Ale złego słowa nie powiemy, no... bo przcież nie mówią że są najlepsi tylko lepsi (!)

A wszelkie pozytywne opinie o apple są tylko dlatego, że przecież Apple pierze mózgi, odbiera rozum, jest sektą, każdy user Apple jest ubezwłasnowolnionym niewolnikiem itd itp.. a kto się nie zgadza ten psychiczny i kłamca z myapple.pl. To już normalnie komedia.

Więc nie dziw się że M@X czy Yahol nie chcą dyskutować. Bo niby o czym i jak? Chcesz dalej wklejać linki jakie to Apple jest złe, często bez żadnej weryfikacji i z góry bez możliwości obrony - proszę bardzo.
Obiektywność tego tematu jest zerowa. Rzetelność ujemna. Sens dąży do ujemnej nieskończoności. I w zasadzie tylko dlatego coś w nim piszę, bo choć Apple nie darzę sympatią - to mnie denerwuje jak coś jest niesprawiedliwe.

A czy telefony Apple są najlepsze? Hmm... wiesz .. jak patrze na te padaki od konkurencji z supportem 3 miesiące i zrobionie bez pomyślunku żeby skusić ogromnym ekranem i wydoić kasę za update systemu - dochodzę do wniosku że jednak są Ale dokładnie dlaczego tak uważam powtarzać w kółko nie będę. Wszystko już było. A za rok mam zamiar kupić Androida, bo subiektywnie dla mnie jest bardziej odpowiedni

Co do jakości wyświetlacza to nie tylko Apple tak uważa:
http://www.displaymate.com/Smartphone_ShootOut_2.htm
Cytat:
Based on our extensive Lab measurements the iPhone 5 has a true state-of-the-art accurate display – it’s not perfect and there is plenty of room for improvements (and competitors) but it is the best Smartphone display we have seen to date based on extensive Lab measurements and viewing tests

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 25.09.2012 o godz. 19:43
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post