Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2012, 21:18   #2
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
@M@X,
nawet nigdy nie zauważyłem, że nie można wielkich liter, bo z nawyku używam wszędzie małych - aby nie zastanawiać się czy gdzieś dalej jakiś interpreter będzie case-sensitive czy nie.

Jak poczytałem, ta opcja jest tak skompilowana z uwagi na zgodność ze starszym softem. I tu widać jak można ładnie budować Unixa, gdy nie trzeba martwić się o zgodność.

Pewnie nikt tego szybko nie naprawi, bo programiści myślą jak ja.
I to jest wlasnie problem. Przeczytalem kiedys takie madre zdanie (niestety, nie pamietam kto je wypowiedzial) w odniesieniu do Google+ i Facebooka, jednak ja chcialbym je sparafrazowac: "Programisci Linuksa swietnie rozumieja swoje technologie, podczas gdy programisci Apple swietnie rozumieja swoich uzytkownikow.". I tak w istocie jest.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post