Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2012, 22:09   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja mam podobny efekt z jednym starociem, myślałem, że to pamięci, są 3, przeleciałem na memteście prawie wszystkie kombinacje i cały czas sypie błędami na wszystkich, sprawdzałem po jednej oczywiście wsadzając w kolejne sloty, nie doszedłem do końca, chyba płyta główna poszła do krainy wiecznych łowów, bo żeby walnęły 3 pamięci na raz, to jest bardzo mało prawdopodobne. Komputer potrafi wstać, załadować system i za chwile niebieski ekran z błędami, których google nie zna
Ponieważ jest to komp na pamięciach DDR1, to chyba zaliczy pojemnik na odpady elektroniczne, no chyba, że jeszcze coś wymyślę.

Jeszcze jedną opcję sprawdzę, powinienem mieć gdzieś identyczną płytę, tylko z innym biosem, cała różnica, bo płyty były kupowane jednocześnie, w jednej bios zmieniłem.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 26.09.2012 o godz. 22:14
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post