Dyskusja: DOS, SATA, DVD
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2012, 19:39   #13
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez credo Podgląd Wiadomości
Instalator XP za fajnie nie działa bo z tego co wiem obsługuje "czyste dyski", a przerobić jakiś Linuksowy nie da rady - czyli odpada.
Ale 'z tego co wiem', czy próbowałeś? Bo 'z tego co pamiętam' ściągałem fdiskiem linuxowe partycje, które dla niego były widoczne bodajże jako 'non-dos partition'.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post