Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2012, 10:38   #4338
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No a czemu się dziwić że w 12-15 letnim samochodzie z dużym przebiegiem coś się sypie

moja prima przywieziona z niemiec od pierwszego właściciela [wiem bo go rodzina zna]

tu w kraju jestem drugim właścicielem [samochód tylko w rodzinie] no i tez od czasu do

czasu coś pyknie, samochód 15 letni, 27tys na budziku nie ma sie co dziwic

jak nie stać na nowy to trzeba kupić jakiegoś trupolewa i co jakiś czas sałatą zaszeleścić
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post