Cytat:
Napisany przez sobrus
Chętnie bym potestował, lecz perspektywa formatowania dysku dla testu jest bez sensu.
|
... ale po co miałbyś go formatować
Cytat:
Napisany przez sobrus
Tym bardziej, że do windowsa wracać nie mam powodu, więc trud to byłby daremny.
|
Z Twoich wypowiedzi (bardzo rozsądnych) wnioskuję, że dość głęboko siedzisz w IT, więc nie unikniesz tego, prędzej czy później ktoś poprosi Cię o pomoc z tym systemem (i to będzie coraz częściej), a Ty powiesz: nie... sorry.. ja nie lubię Win 8 , nie znam się na nim, nie chcę się znać...nie mam zamiaru wracać do Windowsa.
UWAGA! Żart będzie:
W moich ukochanych "Przygodach dzielnego wojaka Szwejka", jest opisany przypadek człowieka, który z założenia nie przyjmował do wiadomości istnienia komunikacji miejskiej. Skutek - wpadł pod tramwaj.
Czego ani Tobie, ani nikomu nie życzę.
Cytat:
Napisany przez sobrus
Być może będę miał przyjemność zobaczyć go na żywo u kogoś. Ale skoro Aero zostaje, to jestem pewien że system będzie dobry 
|
Jakiś czas temu zobaczyłem Wondows 8 "na żywo, u kogoś". Stwierdziłem, że tego szajsu nigdy w życiu nie zainstaluję i - jak pisał poeta - "awanturowałem się i używałem wyrazów, powszechnie uznawanych za obraźliwe".
Po tygodniu używania na własnym komputerze (ale wyłącznie tego systemu, do wszystkich możliwych celów), przywdziałem worek pokutny i udałem się na pieszą pielgrzymkę do Redmont.