Cytat:
Napisany przez Yossi
jaki problem użyc funkcji "Pin to start" i przykleić je sobie na stałe do menu startowego?
|
Właśnie taki, że będę je przewijać wtedy kilometrami...
Cytat:
Słusznie - do tej pory trzeba było kliknąć 2 razy, Teraz trzeba 3 razy - i jak z tym żyć? No chyba, że:
1. Zainstalujesz jednak Win 8
2. Zainteresujesz się mozliwościami zarządzania plikami i katalogami
3. Podpiszesz sobie funcję, która robi to JEDNYM kliknięciem
|
Po staremu otwieram menu start, najeżdżam na katalog z programem, ppom i już. A Ty mi proponujesz przypinać manager plików albo co gorsza skróty robić do każdego z katalogów...
Cytat:
Berion- ja Cię bardzo proszę - bądź poważny - czepianie się kolorów poważne nie jest. To tak, jakbym ja się czepiał, że ajfon jest tylko dostępny w kolorze czarnym i białym, przy czym biały jest pedalski - zgadzasz się z tym?
|
Nie zgadzam się z tym bo obudowę możesz i drewnianą sobie zrobić jak Ci się podoba, a GUI bez hackowania nie ruszysz... I nie jest to nie poważne bo skoro wydaję tyle pieniędzy to ma być ŁADNE bo patrzę na to pół dnia. Już taki jestem, że nie zadowala mnie byle gówno.
Cytat:
Uprzejmie proszę, żebyś określił, jakie okna chcesz zobaczyć i w jakim stopniu przeźroczystości, a ja z przyjemnością zamieszczę screeny.
|
Przezroczystość paska i przezroczystość okien aplikacji. Nie da się tego zrobić w
wersji RTM.
Cytat:
OK, to wiele wyjaśnia
|
Wyjaśnia to tyle, że interface był tak skrajnie niewygodny, że nie miałem ochoty się z nim dłużej męczyć... Gdyby był wygodny i szybciej wykonywało się pewne czynności to na pewno poświęciłbym mu więcej czasu. Rewolucja to nie jest, rewelacja tym bardziej. Zwyczajna PRowa mutacja, żeby utrudnić życie programom a'la Wine, zintegrować swoje platformy i wzorem Jabłecznych, ciągnąć kasę ze sklepu.
@Pali
Znowu z premedytacją rozwalasz dyskusję.