Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2012, 09:37   #5504
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Jakość iPhone jest porównywalna z innymi urządzeniami. To dobrze że mają coś w tym względzie poprawić.
Nie - to bardzo niedobrze. Przecież iPhone jest "idealny" oraz "najlepszy na świecie". Kurde, jeśli płacę 5K PLN za telefon, to mam prawo oczekiwać , że nie będzie wymagał "poprawiania" - czyż nie?
Jeśli bym chciał telefon, który muszę sobie poprawiać, to mogę sobie kupić coś za 300 PLN.
Tu mamy 2 opcje - albo IP5 jest "idealny" i w związku z tym nie wymaga poprawek (polecam Słownik języka poskiego - hasło: "ideał")
, albo idealny NIE jest i wymaga X poprawek, a w tym momencie jego idiotycznie wysoka cena jest tylko za "emejzing".

Cytat:
Samsung z kolei nic nie wspomina o poprawie jakości plastiku w S3.
Przypomnę, że jest tak tandetny, że pęka bez powodu dosłownie wszędzie.
Wokół portów, wokół kamerki, na brzegach telefonu.
A upuszczenie go z kilkudziesięciu cm na ziemie jest fatalne w skutkach (zniszczenie obudowy i ekranu).
Założę się że iPhonowe aluminium nie jest aż tak tragiczne.
" A u was to murzynów biją" - znasz taki stary dowcip?

Cytat:
Jakość topowego HTC One X też jest jak to określają użytkownicy "beznadziejna", problemy ma 1/3 użytkowników. Najczęściej wymieniane wady...
Proponuję wpisać to w temacie o HTC. To jest temat o japkach ;-)

Cytat:
Z trojga złego to ja już wolałbym iPhone
No to sie uśmiałem

Czy możesz wskazać jakąkolwie inną firmę poza Apple, która wszem wobec i każdemu z osobna ogłasza, że jest emejzing, osom, madżikal oraz "most advanced in the world?". Ja takiej nie znam.
Jak coś jest "most advanced in the world?" to ja oczekuję PRZYNAJMNIEJ, że nie będzie odpadać farba, że o innych "ficzerach" nie wspomnę.

Cytat:
Ja mam aktualnie chińskiego gSmarta MS800, zwanego w hong kongu MWg Atom V...
To bardzo dobry telefon jest. Sam się zastanawiam czy go nie kupić. Jak się odejmie "emejzing" to nic mu nie brakuje, a cena.... no ja wolę za emejzing nie płacić. No i jeszcze przejściówki, przejściówki, przejściówki , przejściówki , przejściówki....

Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Kup BlackBerry. Mój 9780 po ponad roku jest jak nowy. Plastiki bardzo dobrej jakości, ogumowane, nic nie schodzi.
To też jest bardzo dobry telefon, tylko, że jest jeden problem ogólny z Blackberry... wiesz jaki?

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 11.10.2012 o godz. 09:50
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post