Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2012, 10:21   #1
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak Podgląd Wiadomości
Witam,
Naszla mnie pewna mysl, czy da się, i jak to wyglada z technicznego pkt. widzenia i wogole... wymienic procesor w laptopie na wiekszy - pytanie czy jest on wymienialny, bo czytalem na googlu, ze niektore sa wlutowywane(jak to sprawdzic za wyjatkiem otwierania - wole byc pewny ze jest mozliwosc.).
No to ja teraz wsadzę kij w mrowisko

Szanowni moderatorzy - nie dawajcie mi bana bo ja "tylko niosę pomoc".

Moim zdaniem - jak ktoś kupuje laptopa to na pewno nie po to, żeby w nim grzebać. Kto tak na dobrą sprawę potrzebuje laptopa?
1 . osoba, która z powodu obowiązków służbowych spędza większość czasu w drodze i dlatego nie ma czasu, ani ochoty na grzebanie w bebechach (jeśli ma potrzebę modernizacji sprzętu, to zwraca się do działu IT w firmie).
2. osoba, która używa komputrera do: pisania maili, przeglądania netu lub też "lajkowania na fejsie". W tym przypadku konieczność modernizacji odpada bo w zasadzie po co

Dlatego moja rada jest taka: albo oddaj lapka do modernizacji informatykowi w swojej firmie, albo kup komputer.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online