Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2012, 12:10   #317
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Wiesz Yossi, nie wiem jak było, ale bardzo możliwe że ja też bym Ci dał bana.

Weź pod uwagę, że oni pewnie co dzień mają 10 nowych "hejterów" (czy jak to sie tam nazywa), którzy rejestrują się po to, by "zauważyć", że Apple to gówno.

Więc jeżeli był założony poważny temat, a tu nagle ktoś nowy zadaje niemądre pytanie i zaraz rozwali dyskusje, zmieniając ją we flame war.
To dobry moderator wyczuje jego intencje i da profilaktycznego bana zanim zrobisz forum krzywdę.
No ja tego nie rozumiem, ale ja prosty człowiek jestem, nie doświadczam emejzingu, wiec nie rozumiem dlaczego pytanie: "jak to jest taki syf to po co instalujecie" może być powodem bana.

Cytat:
Podobnie tu traktuje się osoby, które się tutaj rejestrują w celach reklamy (z tym że taka osoba po umieszczeniu reklamy znika, a "hejter" może śmiecić bez końca).
Sam bym wlepił bana bez litości. Nienawidzę spamu i nieuczciwej reklamy.

Cytat:
Widać moderator wyczuł Twoje nastawienie wobec Apple i dlatego dostałeś bana. Ponieważ wiem, że Apple miłością nie darzysz - gratuluje mu skuteczności.
To znaczy, że jak ktoś nie ma ołtarzyka z portretem SJ to musi zaraz dostać bana? To znaczy, że nie można zadać ani jednego pytanie, jeśli nie jest zadawane z pozycji "na kolanach". To znaczy, że można dostać bana "za nastawienie" Ty naprawdę tak myślisz? Nie wierzę bo trochę Cię już znam.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post