Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2012, 13:41   #321
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
@Yossi
Skoro zapłaciłem za Windows 7 to zapłaciłem też za dostęp do tych łidżetów.
Nie używam, ale skoro zapłaciłem to chcę mieć możliwość. Wiele osób, które znam używało i jak przyjdzie im stawiać od nowa system to co? To już nie będzie? To takie same ******** jak wycięcie OtherOS na PS3 w fw powyżej 3.15.
Nie, nie i jeszcze raz -nie.
1. Widgety NIE są częścią systemu Windows, a jedynie dodatkiem, w dodatku bezpłatnym. Taki "bonus".
2. Jak im przyjdzie stawiać system od nowa to sobie od nowa ściągną te widgety z pierdyliona innych (legalnych) stron. Bezpłatnie! To nie Apple!
3. Będą i to jest i będzie ich coraz więcej. Według mnie, Windows 7 będzie jeszcze w powszechnym użyciu conajmniej 5~7 lat.

Cytat:
Głowy za to nie dam, ale bodajże rok po premierze Xbox 360, MS odciął XBL na Xbox. Co z dodatkami, które użytkownicy kupili? Nic, bo te gry nie są emulowane na X360 (tylko garstka chodzi). Pieniądze w błoto. Albo co z subskrypcją na np. rok, a po pół od jej kupna przez Kowalskiego wygasła?
Nie mam pojęcia - na konsolach się nie znam, nigdy nie używałem i nie planuję.

Cytat:
Korporacje mają Ciebie i Twoje pieniądze głęboko w czterech literach bez względu na to czy to jest Apple czy MS czy inny moloch.
Święta prawda - zgadzam się w 100% dlatego nie jestem fanboyem żadnej firmy.

Cytat:
To co z tymi screenami? Jednak się nie da, prawda?
Eeeee. ale które screeny? Coś mi chyba uciekło - sprecyzuj proszę jakie chcesz. Jeżeli się nie da , to bądź pewny, że ja przynam, że się nie da, a nie powiem, że żle trzymasz myszkę.

Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
jezeli przychodzi sie na forum o Apple by siac ferment to dostaje sie bana, bo jest sie trollem. Tyle.
Cytat z mojej ukochanej książki "paragraf 22" J. Hellera.

" Okólnik był genialny, jak stwierdził sam pułkownik Korn w raporcie do pułkownika Cathcarta. Zgodnie z okólnikiem prawo do zadawania pytań mieli tylko ci, którzy nigdy nie zadawali pytań. Wkrótce zaczęli przychodzić na zajęcia tylko ci, którzy nie zadają pytań, a potem z zajęć w ogóle zrezygnowano, gdyż Clevinger, kapral i pułkownik Korn zgodnie uznali, że nie ma ani potrzeby, ani możliwości upolityczniania ludzi, którzy nie mają żadnych wątpliwości. "

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 11.10.2012 o godz. 13:52
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post