Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.10.2012, 07:27   #1
djset
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.01.2010
djset w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak chcecie sobie pogadać o kablach to gdzieś indziej, bo jak na razie 20 wypowiedzi i żadna nie na temat taki, jak jest w tytule.

Cytat:
Napisany przez Yossi Podgląd Wiadomości
Moim zdaniem - jak ktoś kupuje laptopa to na pewno nie po to, żeby w nim grzebać. Kto tak na dobrą sprawę potrzebuje laptopa?
Z biegiem czasu mój stary laptop stał się powolny na tle nowszych, bardziej wymagających programów. Obudowę nieco spękaną wymeiniłem, dorzuciłem mu pamięci (obecnie 2GB), dysk zwiększyłem (początkowo z 40GB 4200rpm do 120GB 5400rpm, teraz WD 350GB 7200rpm), procesor Centrino 1.4 wymieniłem i zadrutowałem (obecnie 2.23MHz), ale jakby dało radę pociągnąć lepszego procesora, to by było ekstra.
Po co mi nowy laptop, kiedy w tym bateria ORYGINALNA trzyma 2,5-3 godzin pracy, jestem do niego przyzwyczajony i jest ok. Więc zwyczajnie chcę go ulepszyć.
A mam tu wszystko, od programu do faktur, muzykę, dokumenty, filmy tymczasowo (docelowo -> dysk zewnętrzny i oglądam na TV), programy do pisania...
Wyjeżdżając do rodziny lub na wakacje zabieram go i mam wszystko pod ręką co mi jest potrzebne.

Ostatnio zmieniany przez djset : 12.10.2012 o godz. 07:40
djset jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online