Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2012, 07:19   #331
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Pojawiłeś się na naszym forum zaczynając od wyśmiewania Jabłek, potem zawitałeś nieśmiało do tematu z Win8, że jest be, brzydki, niefunkcjonalny itd, a teraz nagle zachwalasz go pod niebiosa dodając jakieś puste slogany. Wiesz jak to wygląda? Podejrzanie.
Dziękuję za tak duże zaintersowanie moją skromną osobą i moimi "dokonaniami" na tym forum ;-). Jednak - pisałem też w kilku innych wątkach.

- nie wysmiewam jabłek- wyśmiewam quasi-religijne podejście niektórych grup do produktów tej firmy.
- tak, pisałem bardzo źle o Win 8, ale nie znając go na tyle dobrze, żeby go krytykować. MEA CULPA. nie powinienem był tego robić, popełniłem powazny błą i przyznałem się do tego, nawet parę razy.
- nie, nie zachwalam go pod niebiosa. Uważam, że jest bardzo dobry - podobnie, jak za bardzo dobry uważam Win7, chociaz zupełnie inny.
- Win 8 na pewno nie jest idealny, jest jeszcze na tyle nowy, że dopiero teraz, podczas regularnego użytkowania przez wiele osób, zacznż wychodzic jego wady.

Czy mógłbyś powiedzieć, dlaczego to wygląda podejrzanie? Dla wyjaśnienia - nie jestem w aden sposób związany z MS, ani żadną inną firmą.

Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
nie tylko mnie, jak widać, irytuje Yossi,
Nie przypominam sobie, żebym dyskutował z Tobą na jakikolwiek temat. Jeżeli moje posty tak Cię irytują to może po prostu ich nie czytaj?

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 14.10.2012 o godz. 07:49
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online