Cytat:
Napisany przez Berion
Temat jest o Kafelkach 8, więc może już to zostawmy.
|
Tak - zostawmy. I tutaj - Berion - wielki szacunek za to, że masz dystans. I jestem przekonany, że doskonale wiesz, o czym mówię.
No i chciałbym wyjaśnić jedną rzecz. Jako neofita (dla tych, co nie stracili jeszcze umiejętności czytania:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Neofita)
muszę powiedzieć, że udzielam się w tym wątku tylko po to, żeby podzielić się moimi wrażeniami z używania Win 8, ewentualnie doradzić coś komuś, w miarę mojej skromnej - na razie - wiedzy.
I żeby nie było - Win 8 też potrafi mnie nieźle wkurzyć paroma szczegółami - typu: nie potrafię znaleźć metody/skrótu/przycisku pozwalającego podejrzeć zawartośc pulpitu - jak dla mnie brak przycisku "desktop" to ewidentny babok, który bardzo utrudnia życie.
Jestem absolutnie przekonany, że tego typu baboków znajdzie się wkróce dużo więcej, ale....
... szanowni koledzy (ewentualnie - koleżanki, gdyby się jakaś znalazła), żeby znaleźć baboki i przejechać się ostro po MS (co czasem im sie ewidentnie należy), to trzeba najpierw zainstalować i poużywać przynajmniej przez tydzień.