Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2003, 23:34   #18
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
NemoKOF napisa***322;(a)
Panowie, sprawa wyglada tak:
naped byl podpinany we wszystkich mozliwych konfiguracjach i jego "zachowanie" nie uleglo zmianie :/ sterowniki rozniez nic nie zmieniaja, a jesli chodzi o bios, to wyskakuje mi blad i nie chce sie aktualizowac :/ Nie mam pojecia co jest do jastej cholery z tym napedem. Sprawa jest conajmniej dziwna. Ja juz wyczerpalem mozliwosci ktore znam i ktore mi tu podpowiedziano. Nie wiem co jeszcze moge zrobic.
Ja nie rozumiem:

1. Czy dalej masz problemy z transferem? Jeśli tak, włóż ją do innego kompa i wtedy będziesz wiedział czy z nią jest coś nie tak.
2. Aktualizacja biosu. Wyłączasz MultiwordDMA oczywiście na ten czas, co pewnie zrobiłeś. Sprawdź czy oprogramowanie do zmiany BIOS akceptuje win xp, o ile masz xp.
3. Błędy na płytkach. Wrzuć tutaj kilka screenów z testów płytek - moze ktoś wpadnie na pomysł.
pali jest offline