Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.10.2012, 21:57   #1476
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dopiero wróciłem do domu i włączyłem telewizor, no ciekawe...

Jestem w stanie zrozumieć, że nie przewidzieli aż tak obfitych opadów (w sumie nic na nie nie wskazywało jeszcze parę godzin temu), ale żeby nie zareagować natychmiastowym zamknięciem dachu? Poza tym, czy tam nie ma systemów odprowadzających wodę zdolnych w rozsądnym czasie doprowadzić murawę do stanu używalności?

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post