Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2012, 18:18   #248
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Próbowałeś crossflashu na Plextora.
nie nie próbowałem, jak znajdę chwile to poszukam instrukcji jak to zrobić i zaryzykuje

Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
I tu się mylisz, żadna obecnie sprzedawana nagrywarka nie dorasta nawet do pięt tym "starym" modelom na optyce Sanyo (literka S w symbolu). Zarówno pod względem szybkości/jakości zgrywania audio-cd jak i klasy nagrywania. Dodatkowo to prawdziwe demony wytrzymałości - praktycznie nie do zajechania.
przemyśle to, najpierw zobacze co sie bedzie działo po crossflashu

po crossflashu

napęd miga, w biosie widziany prawidłowo w windzie w ogóle ,

w tym też przez programy do flashu, any ideas

jak teraz wbić na silę bios

Ja już za stary na takie zabawy jestem

Jako że mktflash nie obsługuje Sata wiec nie mogę na sztywno wbić biosa do uwalonej spawarki.

Popołudniu spróbuje DOSFlash'em

Posty proszę skleić.

Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 24.02.2015 o godz. 18:57 Powód: obrazk znikł\usunięto straszydło
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post