Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2012, 09:48   #5563
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Wiedzialem ze sie odezwiesz, stary pierniku-lobbysto :-)! Ale Tobie akurat lubie odpisywac, bo dyskusja nie jest nasycona jadem...

Cytat:
Podaj proszę, jaką wersję Andka ma Twoja mama, jakiej aplikacji nie może zainstalować oraz - do czego ta aplikacja (której oczywiście nie ma w pre-instalowanym systemie) jest jej potrzebna.
A ostatnio chociazby Bad Piggies, w ktore gralismy wspolnie na iPhone'ie i chciala miec u siebie. Wersja oprogramowania to chyba 2.1, telefon to (o czym juz kiedys pisalem) Motorola Flipout. Telefon wybrala z tego samego powodu co ja - dla niej jest bardzo ladny. Gdy sklep wyswietlil informacje o wymaganej wersji oprogramowania zadala mi rozbrajajace pytanie, ktore idealnie oddaje obraz sytuacji - "Czy to znaczy, ze moj telefon juz jest niedobry?". I co mialem odpowiedziec...? Ja rozumiem prawidla rynku i chciwosc Google, ale przecietny uzytkownik - nie. I nie ma takiego obowiazku, daleki jestem od szerzenia wsrod ludzi wiedzy im zbednej...

Cytat:
bardzo chętnie podyskutuje na tema różnic pomiedzu iCloud, a SkyDrive.
O ile pamietam to Tobie odpisywalem w tej kwestii na PW swego czasu. Chetnie odpowiem na merytoryczne pytania dotyczace funkcjonalnosci iCloud (bo go uzywam i mozna powiedziec ze sie na tym znam), pod warunkiem ze nie bedzie to jad rzucany w moja strone jako uzytkownika Apple.

Kurcze, napilbym sie z Toba kiedys szklanki dobrej whiskey i podyskutowal tak normalnie, bo wydajesz sie dyskutantem na poziomie. Choc lobbujesz ostro... :-P

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post