Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2012, 09:57   #5564
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Wiedzialem ze sie odezwiesz, stary pierniku-lobbysto :-)! Ale Tobie akurat lubie odpisywac, bo dyskusja nie jest nasycona jadem...

A ostatnio chociazby Bad Piggies, w ktore gralismy wspolnie na iPhone'ie i chciala miec u siebie. Wersja oprogramowania to chyba 2.1, telefon to (o czym juz kiedys pisalem) Motorola Flipout.
No i tutaj to ja się poddaję - nie znam się gierkach, a już na zręcznościówkach to szczególnie. Jakbyś napisał, że Civ 5 nie chodzi, no to bym pewnie sprawdził dlaczego..
Poza tym - z właściwym sobie wdziękiem uciekłeś od mojego pytania, które brzmiało: "jaki konkretnie program jest potrzebny Twojej mamie... podaj proszę, jaką wersję Andka ma Twoja mama, jakiej aplikacji nie może zainstalować oraz - do czego ta aplikacja (której oczywiście nie ma w pre-instalowanym systemie) jest jej potrzebna."
No chyba, że kryterium prawidłowego funkcjonowania smartphone oraz jego przydatności dla userów jest możliwość pogrania w Pigs cośtam.
To tak - jak w ZUSie - podstawowym kryterium przydatności komputera jest możliwośc odpalenia na nim pasjansa.

Cytat:
Telefon wybrala z tego samego powodu co ja - dla niej jest bardzo ladny.
Gdybys kochał własną Matkę, ( ) to - pomagając jej wybrać sobie telefon - powiedział byś "mamusiu kochana, a może lepiej kup sobie telefon DOBRY?"

Cytat:
Gdy sklep wyswietlil informacje o wymaganej wersji oprogramowania zadala mi rozbrajajace pytanie, ktore idealnie oddaje obraz sytuacji - "Czy to znaczy, ze moj telefon juz jest niedobry?". I co mialem odpowiedziec...?
Miałeś 2 opcje:
1. Tak mamo - Twój telefon nie pozwala na zagranie w nowa wersję świnek, więc jest bezuzyteczny.
2. Nie mamo - Twój telefon jest bardzo dobry, ale nie pozwala na zagranie w nową wersję świnek, ponieważ żaden telefon na świecie nie pozwala na zrobienie na nim absolutnie wszystkiego.

Cytat:
O ile pamietam to Tobie odpisywalem w tej kwestii na PW swego czasu. Chetnie odpowiem na merytoryczne pytania dotyczace funkcjonalnosci iCloud (bo go uzywam i mozna powiedziec ze sie na tym znam), pod warunkiem ze nie bedzie to jad rzucany w moja strone jako uzytkownika Apple.
Tak - i z tego co mi kiedyś pisałeś, po porównaniu tego ze SkyDrive uważam, że funkcjonalność i wygoda użycia iCloud jest żenująco niska i ograniczona.

Cytat:
Kurcze, napilbym sie z Toba kiedys szklanki dobrej whiskey i podyskutowal tak normalnie, bo wydajesz sie dyskutantem na poziomie. Choc lobbujesz ostro... :-P
Poczekaj no, na razie możemy się napić wirtualnie, tylko nie jakiegoś sikacza w stylu czerwony Jaś Wedrowniczek rozlewany i rożcieńczany w Polsce... zobaczmy co ja tam mam w szafie... moment....

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 18.10.2012 o godz. 10:15
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post