Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2012, 11:35   #5573
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Ja mam Gentleman Jacka u siebie... A mam ogromna slabosc do jego smaku - mieszanka slodyczy na kubkach smakowych i ostrego ciepla w przelyku jest na swoj sposob seksowna...
A ja mam ogromną słabość do różnych single malt.
problem jest tylko taki, że nie mam siły do tej słabości.
A z Tobą dziś się wirtualnie napiję tego, co mam akurat w szafie:

Najbardziej lubię w niej to, ze smak przychodzi powoli, i niejako "od dołu", wiesz pewnie co mam na myśli. Bierzesz lyka, smaku masz na 15 minut

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Nie wiem czy to takie fajne rozwiązanie. CD możesz tylko porysować, złamać itd. - samemu umyślnie zniszczyć, pendrak/dongiel może się sfajczyć.

Ludzie uciekają od płyt (bo wolne, bo dużo miejsca zajmują itd.), ale zapominają lub raczej nie wiedzą, że pozostałym nośnikom jeszcze mniej można ufać.
No i niestety muszę się z Tobą zgodzić.
Tak - nie ma niezawodnych nośników, ale płyty CD/DVD/BR (pomijając te absoultnie "nounejmowe" są chyba na razie najlepszym rozwiązaniem.
Z drugiej strony - żadne nośniki tego typu nie maja już przyszłosci. Świat ochodzi od rozwiązań mechanicznych (dyski SSD), i to chyba dobrze, ale do niezawodności to jeszcze im trochę brakuje - prawda?
Ja miałem już nieprzyjemnie doświadczenia z kartami pamięci SD (tak, wiem, nie każda firma montuje ich gniazda w swoim sprzęcie), kiedy to usiałem w długim i żmudnym procesie odzyskiwać bardzo dla mnie ważne zdjęcia z karty, która wywaliła się bez żadnego, racjonalnego powodu.
Od tej pory używam wielu kart o małej pojemności, zamiast jednej, o dużej pojemności. Po prostu - mniejsze ryzyko.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-leminiada-.jpg  

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 18.10.2012 o godz. 11:42
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post