Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2012, 23:36   #5593
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Jest tak od 2005 roku, kiedy Apple przeszlo z procesorow PowerPC na Intela - wtedy pojawil sie BootCamp i od PRAWIE SIEDMIU LAT kazdy moze sobie, zgodnie z wola, zainstalowac Windows na kazdym sprzedawanym Maku...

Niewiedza mnie poraza... I bron-mnie-panie zebym nawiazywal do Ciebie, edu, ale w wiekszosci niewiedza rodzi chore hejterskie zarzuty...
Dla jasności M@x`iu
BootCamp pojawił się już na Tygrysie pod procesorami Motoroli
Wiec znacznie wcześniej od Intela (co IMHO - było bledną decyzja Apple), pozostanie na procesorach Motki, byłoby znacznie bardziej .... rozwojowe.
A tak mamy koszmarnie drogiego PeCeta z EFI, co odróżnia poniekąd Maca od PC.
Mam cicha nadzieje, ze Apple powróci do własnych procesorów, w następnej wersji maszyn, pod (niech go kaczka kopnie) nowego iOS-a
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post