Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.10.2012, 19:53   #255
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mtkwinflash nie dał rady ,już dawno wykminiłem, poza tym roi problemy ze sterownikam i chipsetem nvidii

taka ciemma masa ze mnie nie jest żeby nie znać abc reanimowania napędu

wydaje mi się że pozostał tylko DOSFlash, muszę tylko konkretnie wyczytać jak go używać

póki co wyczytałem jak ludzie falshuja litki dla xboxa czy coś

co do
Cytat:
po zakończeniu WYŁĄCZ komputer, odczekaj kilka sekund - restart nie wystarczy!
to wybacz ale uwaliłem napęd parę dni temu...
- Deckard - jest online   Odpowiedz cytując ten post