Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.10.2012, 11:24   #15584
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
dobry komentarz pod filmikiem, nic tylko kupić navi z kamera i nagrywać jak w Rosji, jedyne wyjście w tym mexyku europy

swoja droga jak by mi jakiś koleś podszedł do auta i powiedział wyp*erdalaj to jakbym mu z bani wypłacił to za pewne by mnie zastrzelili

i musielibyście składać się na wieniec
ja nie wiem po co on sie zatrzymal w ogole. mowi, ze mu zajechali ale i tak mogl jak widac odjechac bo to zrobil...

a w policji to jakos komunikacja chyba nie dziala bo gosc dzwonil na policje i rozmawial z dyzurna...no chyba, ze nie zdazyla nic im po stacji powiedziec...
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post