Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.10.2012, 19:06   #15588
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
albo jestem gluchy albo mowi cos innego...
W 2:20 policjant mówi wyraźnie. Z kamizelkami to pewnie bajeruje i słusznie, bo jak operacyjni mają chodzić w kamizelkach? Ale "szmaty" żaden glina z szyi nie zdejmuje i na pewno ją mieli, to odruch.

Natomiast linia obrony tego faceta to ostatnio modny pomysł powiatowych adwokacin - nie widziałeś odznaki? to jej nie mieli . Facet ma pewnie zarzuty i tak się broni. A sądy lubią dowalić policjantowi, bo to popularne jest w tym społeczeństwie. Poczytaj sobie na IFP.

Wulgarny język tego "poszkodowanego" upewnia mnie, że nie potrafił zachować się poprawnie wobec policji. Policjanci sami używają języka brutalnego, ale są na to bardzo wyczuleni u swoich "klientów" - bo na co dzień za dużo mają tego bagna i taki język jest oznaką środowiska marginesu. Musiał im dać sygnał, że właśnie kimś takim jest. Postawą, zachowaniem niewerbalnym etc Policjanci to dekodują w 5 sekund.

I to ma być żołnierz? W normalnym kraju za ten rynsztok skończyłby karierę w armii.

Nie pomyśl demku, że wyzłośliwiam się, nie mam takiego zamiaru, będę tylko szczery. Jeśli będziesz miał kontakt z policją kryminalną i odezwiesz się takim językiem jak tu na forum, to zostaniesz naprostowany bardzo szybko... A nie daj Boże gdybyś trafił kiedyś w ręce Służby Więziennej... nie próbuj.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post