Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2012, 13:27   #5679
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Ja mówię o posiadaczach iPada 3 którzy wydali 3k na ten model, autentycznie za niego zapłacili.

Inni mają rację, bo iPad4 jest oczywiście bardzo fajny. Super ekran, super procek. Narzekać nie ma na co. Nic tylko brać.

Ale ja gdybym wiedział że iPad3 zostanie tak szybko zastąpiony to bym go nie kupił. iPad3 powinien być produkowany gdzieś tak do 2015r.
Słusznie, powinien. Jednak A***e zdecydowalo się wypuścic "produkt zastępczy", funkcjonalnie nie rózniący się od poprzedniego, poza nowym gniazdkiem, zmuszającym klientów do wydania jeszcze większej kasy na nowe akcesoria. Myslę (to moja prywatna opinia), że był to jedyny powód wydania IPada4.

Cytat:
Ja wiem, to nie jest wielki problem, iPad3 będzie wspierany jeszcze przez lata, ale i tak wolałbym za te ciężkie pieniądze kupić od razu 4kę, a nie model przejściowy z problemami.
.
Czy jesteś pewien, że to nie jest problem i że iPad 3 będzie wspierany jeszcze przez długie lata? Czy dowodem na takie własnie twierdzenie jest wycofanie iPada 3 ze sprzedaży w firmowym sklepie przy jednoczesnym zchowaniu jeszcze starszych modeli?
Coraz częściej słychać, że iPad 4 jest tylko modelem przejściowym (patrz wyżej) i że na wiosnę - a najpewniej w marcu - A***e wypuści iPad 5, który to dopiero pokaże wszystkim klasę (może nawet będzie można komuś przesłać wizytówkę bez uzycia internetu, chociaż na taką rewolucję to ja bym nie liczył).

Cytat:
No i ceny rynkowe nieprodukowanej 3ki polecą na łeb. To nie jest dobra wiadomość dla tych co go nabyli.
Chyba nie aż tak, myślę raczej, że ten model TROCHĘ stanieje. Kupią go nie nowi klienci oczywiście, ale raczej ci, którzy mają jeszcze 2 lub nawet 1.

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 29.10.2012 o godz. 13:29
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post