Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2012, 12:43   #5682
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Jestem pewien, ponieważ nie wyobrażam sobie aż takiego ruchu kamikaze ze strony Apple, które o swoich klientów dba - w moim mniemaniu - zauważalnie lepiej od konkurencji.
Jeśli równie świetnie dba o Ciebie, jako posiadacza iPada 3 (Thenew...) to czy masz jakąś teorię, dlaczego wycofali ten model ze sprzedaży, sprzedając jednocześnie starszy iPad2? Wiesz... ja na Twoim miejscu miałbym jednak powody do obaw. Zresztą sprawdź sam: http://store.apple.com/pl/browse/home/shop_ipad/compare

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Nowy iPad jest sporo lepszy od starego. Jeżeli wierzyć słowom Apple jest dokładnie 2 razy szybszy, a przy tym całkiem możliwe pobiera mniej prądu.
Nie jest to więc tylko lifting, stąd rozumiały dla mnie będzie ewentualny żal posiadaczy iPada3.
O ile dobrze pamiętam z licznych recenzji i wpisów równiez na tym forum , to "TheMew iPad" chodził "idealnie", nie mulił się, nie zawieszał i miał "idealną wydajność w dedykowanych aplikacjach". To ja się naiwnie zapytam: to po *** 2-krotnie szybszy procesor?
Jeśli chodzi o ekran, to zastanawia mnie jedna rzecz, że użytkownicy tych urzadzeń dostają amoku porównując cudowną różnicę w jakości niespełna 10" ekraniku TheNew Ipad oraz iPad 4, a jednocześnie pisząc, że nie ma żadnego znaczenia, czy oglądamy film na BR o objętości 30GB, czy też taki ściągnięty z iTunes o objętości 3GB.
Ja zresztą nie kwestionuję żadnej z tych opinii, tylko chciałbym, żeby ci uzytkownicy ustalili jakąś może wspólną wersję zeznań bo nie wiem czego się trzymać.

Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
Yossi,
używasz bardzo dużo słów nawiązujących do religii.
Przyznam się, że czekałem aż wkleisz newsa, który w zeszłym tygodniu przetoczył się przez polskie media, o tym że "kanadyjska antropolog Kirsten Bell uznała marketing Apple za religię" Było wszędzie, od onetu począwszy.
No, jak było wszędzie, to po co jeszcze ja mam to wklejać? Apple daje nam tyle powodów do radości, ze staram się nie powtarzać tego, co już napisali wszyscy.
Poza tym - co to za nowość i rewelacja?

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 29.10.2012 o godz. 12:47
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post