Cytat:
Napisany przez sobrus
Jestem pewien, ponieważ nie wyobrażam sobie aż takiego ruchu kamikaze ze strony Apple, które o swoich klientów dba - w moim mniemaniu - zauważalnie lepiej od konkurencji.
|
Jeśli równie świetnie dba o Ciebie, jako posiadacza iPada 3 (Thenew...) to czy masz jakąś teorię, dlaczego wycofali ten model ze sprzedaży, sprzedając jednocześnie starszy iPad2? Wiesz... ja na Twoim miejscu miałbym jednak powody do obaw. Zresztą sprawdź sam:
http://store.apple.com/pl/browse/home/shop_ipad/compare
Cytat:
Napisany przez sobrus
Nowy iPad jest sporo lepszy od starego. Jeżeli wierzyć słowom Apple jest dokładnie 2 razy szybszy, a przy tym całkiem możliwe pobiera mniej prądu.
Nie jest to więc tylko lifting, stąd rozumiały dla mnie będzie ewentualny żal posiadaczy iPada3.
|
O ile dobrze pamiętam z licznych recenzji i wpisów równiez na tym forum , to "TheMew iPad" chodził "idealnie", nie mulił się, nie zawieszał i miał "idealną wydajność w dedykowanych aplikacjach". To ja się naiwnie zapytam: to po *** 2-krotnie szybszy procesor?
Jeśli chodzi o ekran, to zastanawia mnie jedna rzecz, że użytkownicy tych urzadzeń dostają amoku porównując cudowną różnicę w jakości niespełna 10" ekraniku TheNew Ipad oraz iPad 4, a jednocześnie pisząc, że nie ma żadnego znaczenia, czy oglądamy film na BR o objętości 30GB, czy też taki ściągnięty z iTunes o objętości 3GB.
Ja zresztą nie kwestionuję żadnej z tych opinii, tylko chciałbym, żeby ci uzytkownicy ustalili jakąś może wspólną wersję zeznań bo nie wiem czego się trzymać.
Cytat:
Napisany przez pali
Yossi,
używasz bardzo dużo słów nawiązujących do religii.
Przyznam się, że czekałem aż wkleisz newsa, który w zeszłym tygodniu przetoczył się przez polskie media, o tym że "kanadyjska antropolog Kirsten Bell uznała marketing Apple za religię"  Było wszędzie, od onetu począwszy.
|
No, jak było wszędzie, to po co jeszcze ja mam to wklejać? Apple daje nam tyle powodów do radości, ze staram się nie powtarzać tego, co już napisali wszyscy.
Poza tym - co to za nowość i rewelacja?