Dyskusja: ClonyXXL a Win XP
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2003, 15:26   #13
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
cos czuje ze niezbyt sie przylozyles do zabezpieczania tego xp pro - ja nie lubie tego systemu - ale nie przeszkadza mi to twierdzic ze xp sie MSowi udalo - to jest DOBRY system, stabilny, odpowiednio postawiony potrafi sporo zniesc i sporo zrobic - nawet na slabym sprzecie - w2k jest sysem profesjonalnym (choc ja na nim gram bez wyrzutow sumienia) i w zarysach ma bardzo podobna strukture do xp - okrecona wokol ntfs'a i podzialu praw jakie z tego wynikaja, ma pewne ograniczenia jakie wynikaja z jego 'profesjonalnosci' - chodzi tu zwlaszcza o sprawy growo-multimedialne, koniecznosc instalowania sterow w2k only - a nie przypadkiem tych od w98 (mozna tak latwo rozlozyc system)

oba sa dobre - ps. gdzie w w2k DOS?

gadanie o NAJLEPSZYM sysie jest oznaka pewnego braku dojzalosci i kropka - ludzi ktorych bawia takie dyskusje, lub co gorsza sa one dla nich powodem do agresywnej argumentacji i nerwow zapraszam do specjalisty z dziedziny psychologii - a trudniejsze przypadki do psychiatry - bo inaczej bedzie zle...

i tak - bluzgajcie na mnie