Dyskusja: ClonyXXL a Win XP
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2003, 15:29   #14
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: Re: ClonyXXL a Win XP

Cytat:
WhiteMan napisa***322;(a)
Czlowieku! sam nie wiesz co mowisz!!! najlepszy system jak jest!!!niezawodny! a win 2000 to dopiero zabawka w ..........!!!!heheh
Wiem co mowię mam win 2000 i pracuję na kompie w systemie ciąglym na dobę po 18 godzin i jeszcze w życiu mi się nie zwiesil i nie padl jak padal to z mojej winy np infekcja klezami więc jak nie znasz systemu to nie mow bzdur prawidlowo postawione win 2000 nie zwiesza się nie pada i jest stablne ale trzeba wiedzieć jak a nie na palę postwaić i dać klika porpawek to nic nie da ja jak postawilem win 2000 prawidlowa konfiguracja zaęla mi 60 minut rejestr uslugi itp itp i mam włączony 18 godfzin i nie widzialem jeszcze blue screena albo padnięcia systemu na oczy a xp? starszy ma xp dal pandę zwiecha dal nortona zwiecha a ma wersję win xp pudelkową i tyle powiem xp jest dla dzieci mnie nie interesuje jak system wygląda ale to zeby przez 18 godzin robić na nim i nie mieć zwiech a xp praca ciągla to 12 godzin i reset byl znam win 2000 super i xp też i nigdy się nie przesiądę na xp ( musialbym zwariować)