Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2012, 10:24   #15625
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>

Ojej, nie wiem co powiedzieć...

Jestem zaszczycony.
Zupełnie się nie spodziewałem i nie mam przygotowanego żadnego przemówienia...

Na początku chciałem podziękować wszystkim, którzy we mnie wierzyli:
- rodzicom - za to, że mnie zrobili - bez tego nie mógłbym wziąć udziału w konkursie;
- moim trenerom - wszystkim byłym i obecnym premierom za rozwój naszego wspaniałego kraju, jak również prezesom NBP - dzielnym strażnikom trzymającym inflację w ryzach;
- no i przede wszystkim mojej ukochanej narzeczonej, która zawsze mnie wspiera i dba o to bym często aktualizował dane dotyczące cen w wielu sklepach.
Bez Was nie byłoby to możliwe.

Ten sukces dedykuję wszystkim głodującym na całej Ziemi.
A moim największym marzeniem jest by zapanował pokój na świecie.

Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
nie podziękowałeś Akademii
Racja. Dziękuję również Akademii (dzisiaj Uniwersytet) Ekonomicznej w Poznaniu za wspaniałe 5 lat spędzonych wspólnie oraz za to, że nauczyli mnie tam co to jest inflacja.

Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 02.11.2012 o godz. 10:36
Prezesik jest offline   Odpowiedz cytując ten post