Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2012, 13:42   #1
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Czy jak byly perspektywy na malzenstwo to nadaje sie do domniemanych rozwodnikow?

Bo ja bym chcial...

Ponoc piwo daja w klubie i mozna ponarzekac...
No nie, to by było za łatwo. Ja miałem perspektywy wyjazdu do Wielkiej Brytfanny, tylko jednak nie wyjechałem, to znaczy że mam dostawać sto funa tygodniowo zasiłku na dziecko?

Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
to znaczy, że ja z ExtraMariuszem i Ritkiem jakieś dziwolągi jesteśmy
No to z kolei my możemy założyć kontraklub dziwolągów... Piwa darmowego nie będzie co prawda, ale ponarzekać zawsze na coś tam można - na przykład na to, że nie ma darmowego piwa A Ritu, który piwa nie pija na ogół, może narzekać, że dookoła same pijaki

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online