Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2012, 18:28   #5707
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Sorry andy, tak się nie da dyskutować, bo zamiast napisać co myślisz wyciągasz po jednym zdaniu i robisz kontrę do niego, na siłę udowadniając, że masz rację. Ktoś pisze, że interfejs androida jest brzydki, a Ty pokazujesz screeny na 2 ekrany, że się myli. Tym razem nawet ja wymiękłem. Jeżeli chcesz dyskutować sam z sobą, cóż, Twoje prawo.

Aha, tak gwoli ścisłości napiszę, że od kilku dni mam iPada, więc będę mógł organoleptycznie przekonać się, która platforma dla mnie jest lepsza. Kiedyś pisałem, że nie mam nic z Apple, teraz to się zmieniło.

Jedno co mogę napisać, to iPad nie radzi sobie z niektórymi filmami .mkv. Niestety za słaby procek. Druga rzecz, jaka mnie wnerwia, to że każda aplikacja jest jakby zamkniętym ekosystemem. Coś wrzucone do jednej aplikacji (np film) nie może być widoczne przez inną. Ma to swoje zalety, ale ma też i ograniczenia. No chyba, że jakoś można, a ja jeszcze do tego nie doszedłem

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post