Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2012, 22:11   #1
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Tak żebyś w końcu się odpier...wiastkował od mojego stylu to proszę:

Po wrzuceniu całego tekstu, gdy wrzuciłem pierwszy akapit miałem coś w przedziale 10 lat.
Dokładniej rzecz biorąc miałeś lat tyle samo co teraz, a tylko twój szeroko pojmowany język był na poziomie gimnazjalisty (wedle programu).

Tak, to złośliwość i parodia czegoś o czym Bartez mówi.

Cytat:
Tak więc przestań offtopikować i zacznij odnosić się do tematu.
Do jakiego tematu?

Cytat:
Jeżęli tekst jest na tyle prosty, że dzieci w wieku 7-8 lat będą go rozumiały to nie widzę przeszkód abyś go przeczytał.
Tu nie chodzi o to, że dzieci będą rozumieć (to dobrze), ale o to że język piszącego jest dziecinny.

Poza tym przeczytałem.

Cytat:
Co prawda nie nadaje się on do książki, ale nawet maluch go zrozumie, a o to tutaj chodzi.
Do "książki" być może nie nadaje się z powodów j.w.

Chociaż ja nie za bardzo wiem jak ten program działa. Jak dla mnie twój język, na poziomie samego tekstu jest przejrzysty i czytelny. Jedynie coś jest nie tak z wyrażonym w języku sposobie podejścia do dyskusji.

Cytat:
W tym temacie jest pięknie ukazane to o czym pisałem - bronienie na siłę Apple, oraz dorabianie ideologii do czego się tylko da - http://myapple.pl/content/3963-phil-...ptycznych.html
Tekstu z linka czytać nie będę, bo i tak nie rozumiem z kim Ty walczysz, kto dorabia te ideologie, w ogóle kim są ci "oni".

A, pocytowałem sobie
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online