Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2012, 22:40   #2
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pali
Dokładniej rzecz biorąc miałeś lat tyle samo co teraz, a tylko twój szeroko pojmowany język był na poziomie gimnazjalisty (wedle programu).

Tak, to złośliwość i parodia czegoś o czym Bartez mówi.
Cytat:
Tu nie chodzi o to, że dzieci będą rozumieć (to dobrze), ale o to że język piszącego jest dziecinny.

Poza tym przeczytałem.
Cytat:
Określamy poziom wykształcenia (w latach edukacji) potrzebny do swobodnej lektury Państwa tekstu. Im wyższy wskaźnik FOG, tym tekst jest trudniejszy.
Cytat:
Teksty zgodne ze standardem ***8220;Plain Language***8221; powinny być przystępne już dla gimnazjalistów i licealistów (FOG: 9-10).
O to właśnie w tym chodzi, mój tekst jest przystępny już na poziomie szkoły podstawowej.
I z tym czytaniem to do yahola było.

Kiedy Pali się ustosunkujesz do filmików, które miałeś za karę obejrzeć ? Pamiętaj, że mi obiecałeś! Czasu miałeś dość...

Cytat:
Do "książki" być może nie nadaje się z powodów j.w.

Chociaż ja nie za bardzo wiem jak ten program działa. Jak dla mnie twój język, na poziomie samego tekstu jest przejrzysty i czytelny. Jedynie coś jest nie tak z wyrażonym w języku sposobie podejścia do dyskusji.
Oczywiście, że mój tekst się do książki nie nadaje. Co do sposobu podejścia to cóż, gdy w coś bardzo wierzę, to bardzo tego bronię, mój styl jest wtedy mocno agresywny.

Cytat:
Tekstu z linka czytać nie będę, bo i tak nie rozumiem z kim Ty walczysz, kto dorabia te ideologie, w ogóle kim są ci "oni".

A, pocytowałem sobie
Nie tekst a komentarze pod nim Sam tekst jest przedstawieniem co Pan Szczyl, znaczy Phil ma do powiedzenia o braku napędu BD, i ogólnie oprogramowania do niego w Macu