Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2012, 09:21   #5733
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Akcje Apple od wczoraj:
Apple Inc 537.75 -20.25$ (-3.63%)

Wyrazy wspólczucia dla tych, co dali się omamić emejzingowi japka i uważali, że ich akcje (704 $ zaledwie we wrześniu) bądą rosły w nieskończoność. Jak na razie, w ciągu ostatnich dni, tracą na wartości po ok. 20$ dziennie - to już jest paniczna wyprzedaż.

Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
... od kilku dni mam iPada, więc będę mógł organoleptycznie przekonać się, która platforma dla mnie jest lepsza. Kiedyś pisałem, że nie mam nic z Apple, teraz to się zmieniło.
Podziwiam Cię i szczerze zazdroszczę
Wywalić 3000 zł po to, żeby potestować sobie zabaweczkę - nie każdy może sobie na to pozwolić - mnie nie stać.

Swego czasu - nie tak dawno temu, prosiłem, żebyscie wyrazili swoje opinie na temat spadającego na zbity pysk kursu akcji Apple. Ciekawe, że nikt nie skometował tego faktu.
Z wrześmniowego szczytu z kursem chyba 704,00 $ za akcję, wczoraj te akcje spadły do poziomu:
Apple Inc 537.75 -20.25 (-3.63%)
i tracą na wartości ze średnią szybkością ok, 20$ dziennie.
Co o tym myślicie?
I od razu uwaga - ewentualny upadek firmy z japkiem to coś, czego nie chciałbym doczekać. Ta firma absolutnie powinna istnieć, działać i wychowywać nowe pokolenia wyznawców, bo tylko taka konkurencja będzie korzystna dla nas - klientów rynku IT. Microsoft sobie poradzi, ale samo Google nie da rady. Apple musi być!
Niech żyje Apple! (ale nie za moje pieniądze)

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 09.11.2012 o godz. 10:23
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post