Cytat:
Napisany przez Bartez
A od kiedy Ty siedzisz w moim portfelu, że wiesz, ile wydałem? Zobacz sobie, po ile są ipady, bo na pewno nie po 3000. A tyle też nie zapłaciłem.
A to, że Ty nie widzisz sensu posiadania tableta, nie znaczy, że wszyscy muszą tak myśleć. Nie ma sensu Cię przekonywać do czegoś, czego sam nie widzisz. Jak uznajesz, że się może przydać, to kupujesz. Proste? Wydaje mi się, że proste.
A co do akcji, takie szybkie porównanie z Google
Załącznik 60713.
|
Jedno tylko pytanie - to jest temat o Google czy o Apple? Czy Ty też jesteś zwolennikiem argumentacji " a u was to murzynów biją"?
Coraz bardziej utwierdzam się w przekoaniu, że Ty.....
P.S. Google mi zwisa i powiewa. Podobnie jak Microsoft. Używam urządzeń, uzywam programów i kompletnie mi lata kto je produkuje.
Cytat:
Napisany przez sobrus
Nie karmić trolla.
Skoro Yossi nie rozumie, że ktoś może uznać iPada za przydatnego...
...to jakim cudem jednocześnie sam uznał za przydatne kafelki w Windows 8 i dziwi się gdy inni mają inne zdanie?
I broni Windowsów własną piersią do ostatniej kropli krwi i potu na tym łez padole....
Yossi nie istnieje. Jego posty przypominają dzieło bota bez własnej pamięci, ciągłości logiki miedzy postami i z przeszukiwaniem wstecz = 1.
Sponsorowanego przez Microsoft 
Do tego jest polimorficzny. Raz doświadczony user Solarisa, raz prosty człowiek który nie rozumie. Raz go stać, raz go nie stać. Zawsze tak, aby było wygodniej do kontekstu w którym się znalazł.
|
Niestety, wydaje mi się, że próbujesz mnie personalnie obrazić. Ja wiem, że obrażać bezkarnie wolno tylko wyznawcom Apple, ale mimo wszystko chyba przesadziłeś.