Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2012, 14:44   #5748
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
A ja Ci Yossi podziękuje.

Też widziałem ten "polimorfizm". Z jednej strony dobry język, erudycja, wiedza, doświadczenie a z drugiej strony dychotomia myślenia, niezrozumiałe zawężenie, jednokierunkowość.

Dziękuję za uświadomienie jaki jestem naiwny Bo nie wpadłem na rozwiązanie zagadki.
"bo ja - jasny panie - indeferentny jestem".

Uwaga - dla rozluźnienia atmosfery - jeśli ktoś zgadnie z czego/z kogo to jest cytat - dostanie linka do całkowicie darmowego i całkowice legalnego Ashampoo Burning Studio 2012 :-)

Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Nie wiem, jakie jest Twoje pojęcie o giełdzie, ale to, że akcje rosną i spadają to normalna rzecz i nie ma się czym podniecać. Dla przykładu, kilka dni temu, akcje TPSA, w ciągu jednego dnia spadły o 15%. Czy to oznacza, że firma zaraz zbankrutuje?

Porównałem akcje Google i Apple tylko po to, żeby pokazać, że taka jest sytuacja na rynku i nie tylko Apple spada, co nieudolnie usiłujesz pokazać.
Czy ja kiedykolwiek napisałem,że Apple zbankrutuje Czy naprawdę masz mnie za takiego *****a
Ja się modlę o to, żeby Apple NIE zbankrutowało bo to byłoby fatalne dla nas wszystkich.
Ja tylko stwierdzam fakt, że inwestorzy uciekają od Apple, co widać na gigantycznych spadkach notowań.
Jesli już koniecznie chcesz argumentować "a u was to murzynów biją", to zacytuj proszę notowania Apple i Google od powiedzmy 15 września do dziś, z zaznaczeniem, ile stacił Apple na jednej akcji, a ile stracił Google w tym samym czasie. Bo w tym segmencie stracili praktycznie wszyscy. I to mniej więcej po równo.
Zaznaczam, że obie firmy są mi doskonale obojętne.

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 09.11.2012 o godz. 15:38
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post