Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2012, 00:48   #4356
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja mam nabite teraz do pełna 60 litrów, mam nadzieję, że przed wielkimi mrozami to spalę, ale jeżdżąc średnio 10 kilometrów dziennie może być ciężko.

Orlen handluje 3 rodzajami ropy w jednej cenie, taką do zera stopni, do minus 10 i -22, poza tym jest diesel arctik, ale dużo droższy, więc ciężko go będzie znaleźć
I teraz jak mają paliwo do zera, doleją tego do -10, to wyjdzie minus 5 jak tamtego było mało, jak chlapną potem -22, to będzie -12 i tajemnica czemu u nas diesle zimą często nie palą.

http://www.orlen.pl/PL/DLABIZNESU/PA...eselUltra.aspx

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.11.2012 o godz. 00:52
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post