Na tablecie Windows jest bardziej przydatny niż na telefonie. Jeżeli nie będzie większych problemów to tablet z Windows 8Pro (x86) zrobi czystki szczególnie w firmach.
Najbardziej podoba mi się wykorzystanie klawiatury jako podpórki pod tablet, gdy trzymamy go na kolanach, klawiatura sama się dezaktywuje wtedy.
Na pewno minusem jest jego rozmiar, jednak jeżeli taki tablet zaoferuje mi coś więcej niż obecne dostępne na rynku to bliżej mi będzie do niego niż do czegoś z Androidem.
Cytat:
Napisany przez yossi
czary2mary
Ja tu niestety nie pomogę, ponieważ starannie unikam instalowania wszelkich produktów od Nero. Co prawda fukcjonalnie są znakomite, ale strasznie zaśmiecają system i bardzo trudno jest je całkowiecie odinstalować. Szczeglónie właśnie pod Win8. Być może jak zrobią aplikacje dedykowane specjalnie pod Win8 to coś się poprawi.
|
Wybacz ale twój post KOMPLETNIE nic nie wnosi. Pierwsze zdanie jest o tym, że go nie używasz a kolejne o tym jak to Nero zaśmieca system i ciężko je usunąć. Nie ma tutaj choć jednego zdania, które by mu było pomocne.