Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2012, 23:58   #5779
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Czyli nienormalnego nazywasz każdym kto tak ma w Mac OS? Po drugie, to że TY tak nie robisz nie znaczy, że to nie ma żadnego sensu. Separacja przez partycjonowanie ma swoje plusy jak i minusy.
Pisanie, że to jest bez sensu pokazuje ignorancję.
Zbyt daleko idące wnioski wyciągasz, ale jak już rzekłem, w tego typu dyskurs wdawać się nie będę, bo sensu brak.
I powiem tak:
-z doświadczenia, z obserwacji, wiem, ze dzielenie dysku na partycje, powoduje tylko problemy.
Takoż z obserwacji, wiem, ze 90% użytkowników Apple, dysków na partycje - nie dzieli. Widocznie jakiś powód maja.
Dalej, z obserwacji wiem a i ze statystyk, ze ponad 60% użytkowników Windowsa, dysków na partycje - nie dzieli.
Powodu nie znam, ale domyślam się, ze po prostu nie czytali twoich postów.
I na koniec powiem ci tyle:
-w Polsce komputery Apple zajmują 0,6% rynku!
W porywach może ... no trochę pojadę 1%!!!
Z ilości tematów i zajętego miejsca, można wnioskować, ze to przynajmniej 90% segment rynku
Zupełnie jak w polityce, rządzi PO, ale odpowiedzialny jest PiS
Tak tutaj: 96% rynku to Windows, ale za wszystko odpowiedzialny jest Apple i jego sekta.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post