Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2012, 10:40   #5787
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
Takoż z obserwacji, wiem, ze 90% użytkowników Apple, dysków na partycje - nie dzieli. Widocznie jakiś powód maja.
Dalej, z obserwacji wiem a i ze statystyk, ze ponad 60% użytkowników Windowsa, dysków na partycje - nie dzieli.
Powodu nie znam, ale domyślam się, ze po prostu nie czytali twoich postów.
Podobnie nie dzieli na partrycje większość świadomych użytkowników Windows. Owszem, masa ludzi kupuje "laktoki" w marketach, gdzi dostaje dysk np. 80 GB podzielony na 2 , a czasem nawet na 3 parycje.
Bo tak!!!

Cytat:
-w Polsce komputery Apple zajmują 0,6% rynku!
W porywach może ... no trochę pojadę 1%!!!
Pewnie tak - może nawet trochę więcej - szczególnie w Warszawie, ale nie ma się co kłócić o ułamki procenta.
Jeżli chodzi o mnie - to niech sobie zajmuje nawet 90% rynku - ważne żeby był WYBÓR! Oczywiście możecie się ze mnie śmiac, ale dla mnie możliwość wyboru jest wartością nadrzędną. Dlatego też NIGDY nie kupię nic od Apple - i myślę, że nawet najbardziej zagorzali wyznawcy tej religgiii zrozumieją o co mi chodzi.
Z tego samego powodu będę walczyć, żeby Apple nie zniknęło z rynku, ponieważ jest nam wszystkim potrzebne do normalnego życia.
Cytat:
Zupełnie jak w polityce, rządzi PO, ale odpowiedzialny jest PiS
A to już jest kwestia mediów, do jakich się odnosiśz.
Jeśli do najbardziej popularnych, postęowych, i unioeuropejsich a la GW lub TVN, to za wszystko odpowiada PiS - za gradobicie też!. A tak w ogóle to "wszystko zło przez elfów".

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Ja tam nie wiem, dysk na którym jest system dzieli się na 2 partycje z oczywistego powodu, którego tu nie będę tłumaczył,
Edi, wytłumacz proszę, ja prosty człowiek jestem to mam prawo nie rozumieć - dlaczego to jest oczywiste?

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Oświecam cię, pada mi system na 1 partycji, stawiam go na drugiej i odzyskuję co chcę, wiem, że to myślenie sprzed 12 lat...
Trudno się nie zgodzić.

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 12.11.2012 o godz. 10:44
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post