Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.11.2012, 13:34   #6
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
rany, znów kolejny kabel
Dziwisz się?

To ja się dziwię, że się dziwisz.

Bo albo coś jest zaprojektowane od początku do końca (i wtedy wysoka cena rzeczywiście może odzwierciedlać wysiłek projektantów), albo jest skopane na pewnym etapie, i wówczas mamy to co widać. To tak jakby sprzedawać Bentleya (na przykład - jak komu nie pasuje niech wstawi dowolną drogą markę) zamykanego na skobel z kłódką.

I jeszcze jedno - każdą z tych trzech lamp (post #1) jestem w stanie niewielkim nakładem środków zmodyfikować tak, by się kabla pozbyć. Trzecią najtrudniej, ale też by się dało.

Oprócz całego wychwalanego tak dizajnu (fuj, co za słowo), projektantom przydałby się czasem mózg.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post